Om dagbadminton
Dagbadminton - er som navnet siger - for dem, som gerne vil spille badminton i dagtimerne. 

Dagbadminton startede sidst i 1960'erne som badminton for hjemmegående husmødre, men er heldigvis siden blevet et tilbud for alle, og der er ikke noget alderskriterium.

Træning
Du kan træne med os tirsdag og torsdag mellem 08.00-12.00 i Greve Idrætscenter.

Du behøver ikke have din egen makker med, for vi spiller ikke med faste makkere, men vi spiller primært double. 

Turneringer
Hver torsdag spiller vi "intern turnering", med dem, der har lyst, hvor vi sammensætter jævnbyrdige par. 

Hvert år afholdes der klubmesterskab/sæsonafslutning, hvor man tilmelder sig individuelt og bliver sat sammen i jævnbyrdige par. 

I samarbejde med klubberne Glostrup, Taastrup og SB50 (Ishøj) afholdes den såkaldte "Firkantturnering" henover året, hvor klubberne skiftes til at møde hinanden. 

Der er også mulighed for at tilmelde sig turneringer arrangeret af DGI. Se mere på badmintonplayer.dk.

Socialt
Det sociale sammenhold er også en stor del af dagbadminton. Vi har således en række hyggelige traditioner, som vi værner om. Det gælder vores fællesspisninger i cafeteriet, fællesspisning med en af de andre klubber eller vores årlige skovtur.  

Frivillighed
GSB er en forening, der er drevet af frivillighed, og som medlem af GSB forventes det, at alle deltager i det frivillige arbejde. Det kan både være aktiviteter i relation til ens egne aktiviteter i klubben, men der er også aktiviteter på tværs af klubben, som er med til at finansiere klubben; det kan fx være i forbindelse med afholdelse af banko. Se mere om frivillighed og hvordan du tilmelder dig her [link]

Vil du være med?
Hvis du har lyst til at prøve at træne med i GSB eller gerne vil være medlem, kan du skrive til Liva Justesen på liva.justesen@outlook.dk