Motionist
Er som navnet siger for dem der gerne vil spille badminton enten på et motionisthold – Voksenfjer – eller have en fast bane med de samme medspillere. 

Intern Turnering
Hen over vinteren spiller vi "intern turnering" for let øvede spillere – vi spiller på hold med 10-14 spillere pr. hold - herrer og damer. To kampe hver – normalt en damedouble/herredouble og en mixdouble.

Vi spiller søndage fra kl. 10-13 og ca. 10 kampe hen over vinteren. Vi mixer parrene så kampene blive meget jævnbyrdige. Efter kampene er der hyggeligt socialt samvær med lidt kaffe og brød,

Vi slutter sæsonen af med en finalerunde og efterfølgende afslutningsfest.

Klubmesterskaber

Hvert år afholdes der klubmesterskab/sæsonafslutning, hvor man tilmelder sig individuelt og bliver sat sammen i jævnbyrdige par. 

Frivillighed
GSB er en forening, der er drevet af frivillighed, og som medlem af GSB forventes det, at alle deltager i det frivillige arbejde. Det kan både være aktiviteter i relation til ens egne aktiviteter i klubben, men der er også aktiviteter på tværs af klubben, som er med til at finansiere klubben; det kan fx være i forbindelse med afholdelse af banko. Se mere om frivillighed og hvordan du tilmelder dig her [link]

Vil du være med?
Hvis du har lyst til at prøve at træne med i GSB eller gerne vil være medlem, kan du se nærmere her [link]