4.2.2023
Ny i klubben? Lidt om sociale medier og hjemmesiden.

Er du ny i klubben, så er den en god idé at melde dig ind i/følge releveante facebookgrupper og sider.
Vores hovedfacebookgrupper er de offentlige GSB - Greve er Guld og for ungdom den åbne Greve Strands Badmintonklub Ungdom. Derudover er der for ungdom en lukket gruppe GSB - Ungdom Klubinformation. For senior, veteran m.v. findes forskellige interne facebookgrupper for de forskellige afdelinger. Spørg din træner eller afdelingsansvarlig om hvilke du skal melde dig ind i. 

På vores hjemmeside kan du finde nyheder og kontaktoplysninger til bestyrelsen, og lidt om hvordan du hjælpe klubben med engagement og frivillighed.  

4.2.2023
Køb billig benzin og diesel hos OK og støt samtidig GSB

OK har tankstationer overalt i landet. Her kan du tanke billig brændstof til din bil og samtidig støtte GSB. Her kommer en lille vejledning til hvordan du gør og samtidig slipper for unødvendige gebyrer.

-          Start med at downloade OK appen og opret dig som kunde/bruger

-          I appen skal du trykke på "Mig" og herefter "Sponsorstøtte" hvor du så vælger Greve Strands Badmintonklub

-          Samme sted vælger du også "Betalingsmidler" hvorefter du kan registrere dit Dankort

-          Når man er fremme ved OK-anlægget skal man åbne appen hvorefter der automatisk åbner et billede hvor du vælger hvilken stander du vil tanke for

-          På samme skærmbillede i appen kan du også skifte betalingsmiddel til fx MobilePay

 

4.2.2023
Elsker du bare badminton, og vil bruge din sommerferie på at træne og have det sjovt?

Se invitationen til Yonex-GSBs-Sommercamps

 

27.01.2023 Køb fjerbolde i rør via klubben.
Du kan købe rør via klubben til en fordelagtig pris. 
Yones Aerosensa kvalitet 30 eller 40, pt. til 210 kr og 230 kr. 
Kontakt 30669186.

18.1.2022
1. divisionsholdet kvalificerer sig til Liga-oprykningspillet 

Pressemeddelelse fra Sydkysten

 

22.12.2022
GSBs træningsmiljø vækker international interesse‼️

Tidligere på måneden åbnede Greve Strands Badmintonklub m.fl. dørene op for Badminton Europe og deres ialt 43 internationale trænere😯

GSBs trænerteam var vært for et oplæg omkring talentudvikling og klubkultur. Yderligere blev GSBs træningsmiljø (ungdom og senior) observeret i hallen med stor interesse 🤩

Cheftræner Michael Rasmussen udtaler:

"Vi er utrolig stolte over at Badminton Europe' Exchange Programme har henvendt sig, og fundet GSB relevant for de mange højt profileret int. trænere. Dette besøg understreger at vi har gang i det rigtige omkring vores talentudvikling og træningsmiljø (Projekt 2025).

At få positive kommentarer på den gode stemning i hallen, af trænere der ikke kender os i forvejen, er yderst tilfredstillende.

Vi tror på at sammenhold og god energi skaber gode badmintonspillere, og håber selvfølgelig på at vi har kunne inspirerer de mange fremmødte med vores træningsmetoder og ambitiøse setup.

Endelig giver det anledning til at sende en stor tak til de mange mennesker der har formet vores klub og dens kultur siden stiftelsen i 1937."

 

21.10.2022
Ny formand for Greve Strands Badmintonklub
Til årets generalforsamling blev Tomas Kudsk valgt til ny formand for klubben og overtager posten fra afgående formand Bo Lykke som ikke ønskede at genopstille.
Se hele bestyrelsen under menupunktet "Bestyrelsen" under "Om GSB"